Tuesday, February 14, 2023

Ανθρωπιστική βοήθεια προς τους λαούς της Συρίας και της Τουρκίας


Με μεγάλη χαρά και αίσθημα αλληλεγγύης ανταποκρίθηκαν πολλοί συνάδελφοι στο κάλεσμα του Συλλόγου να βοηθήσει τους δοκιμαζόμενους λαούς της Συρίας και της Τουρκίας σε όσα περνούν.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν, αλλά και όσους δεν μπόρεσαν να το κάνουν.

Η αλληλεγγύη είναι μία αχτίδα φωτός από την οποία μπορούν οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους να περιμένουν ένα καλύτερο αύριο.







Thursday, February 2, 2023

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Υπουργείου Τουρισμού σε συνεργασία με την κα Φένια Παπαδοδήμα, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την παράσταση ΕΞΟΔΟΣ η οποία μετά την επιτυχία της τον Δεκέμβριο, ανεβαίνει για δεύτερη φορά στο θέατρο ΕΛΕΡ. 
Πρόκειται για μια πρωτότυπη παράσταση που συνδυάζει το θέατρο, τη μουσική και την ψηφιακή ζωγραφική για να μιλήσει για την Μικρασιατική Καταστροφή και την προσφυγιά.
Τα μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων του Υπουργείου Τουρισμού και όσοι τους συνοδεύουν, μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση στη μειωμένη τιμή των 10 ευρώ (κανονική τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ). Θα χρειαστεί απλώς να στείλετε mail στη κα Παπαδοδήμα (photini21@gmail.com) στο οποίο θα αναφέρετε ότι είστε μέλη του συλλόγου των υπαλλήλων του Υπουργείου Τουρισμού, καθώς και τον αριθμό των εισιτηρίων που χρειάζεστε και την ημέρα και την ώρα που θέλετε να παρακολουθήσετε την παράσταση.
  Η προσφορά είναι διαθέσιμη για τα τρία πρώτα σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου ( 4-5, 11-12 και 18-19 Φεβρουαρίου) και οι ώρες των παραστάσεων έχουν ως εξής:

Σάββατο: 21.00
Κυριακή: 20.00
Περισσότερες πληροφορίες για τους συντελεστές της παράστασης και σχετικές κριτικές μπορείτε να βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

https://www.lifo.gr/guide/theater/events/exodos

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΤΗΛ.: 2103736128/3736370
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : Λ. ΑΜΑΛΙΑΣ 12, 10557 ΑΘΗΝΑ