Monday, July 17, 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Λόγω μη διαθεσιμότητας της αίθουσας του κτηρίου της Λ. Αμαλίας 14, συνεπεία της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Υπουργείο στις 21 Ιουλίου, η προγραμματισθείσα για εκείνη την ημέρα εθελοντική αιμοδοσία μετατίθεται για την επόμενη Παρασκευή 28 Ιουλίου και από ώρα 09.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. 
Παρακαλούμε να δηλώσετε εκ νέου την βούλησή σας για συμμετοχή στην αιμοδοσία της 28/07 μέχρι την Πέμπτη 20 Ιουλίου.
Για το ΔΣ
Η πρόεδρος                        Η Γεν. Γραμματέας
Δ. Νικηφοράκη                   Χ. Παυλίδου
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Thursday, July 13, 2023

Μήνυμα προς τη διοίκηση του Υπουργείου για λήψη μέτρων αντιμετώπισης του καύσωνα

Αγαπητές Συναδέλφισες / Αγαπητοί Συνάδελφοι

Σας παραθέτουμε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με το οποίο ο σύλλογός μας ζητά την άμεση λήψη μέτρων για την μείωση των επιπτώσεων του καύσωνα στους υπαλλήλους του Υπουργείου:

Από: Υπαλλήλων Σύλλογος <sylypal@mintour.gr>

Στάλθηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 9:32 μμΠρος: Μαριάνθη Ανδρέου <andreou_m@mintour.gr>; Υπηρεσιακή Γραμματέας Τουρισμού <PermanentSecretary@mintour.gr>; Γενική Γραμματεία Τουριστικής Πολ. και Ανάπ. <ggtpa@mintour.gr>; Ολυμπία Αναστασοπούλου <anastasopoulou_o@mintour.gr>; Παναγιώτα Διονυσοπούλου <dionysopoulou_p@mintour.gr>; Δήμητρα Σία <sia_d@mintour.gr>Κοιν.: Βασιλική Κουτσούκου <koutsoukou_v@mintour.gr>; minister@mintour.gr <minister@mintour.gr>Θέμα: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ - ΑΜΕΣΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ
Καλησπέρα,
Σε εφαρμογή της σχετικής εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ. την οποία και σας προωθούμε, παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση όλων των υπαλλήλων του Υπουργείου Τουρισμού , σε οποιαδήποτε υπηρεσία του φορέα ανά την Ελλάδα υπηρετούν, ώστε να μην προσέλθουν αύριο και μεθαύριο στην Υπηρεσία εφόσον ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή είναι άνω των 60 ετών κ.λπ. καθώς επίσης για τη διεύρυνση κατά το δυνατόν της τηλεργασίας ώστε να μειωθούν οι κίνδυνοι για την υγεία όλων συνεπεία του κύματος καύσωνα που θα επηρεάσει το σύνολο της χώρας.
Για το ΔΣ
Η πρόεδρος                                                 Η Γεν. Γραμματέας
Δ. Νικηφοράκη                                           Χ, Παυλίδου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ