Friday, March 8, 2024

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογός μας διοργάνωσε, σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Αθήνας, την ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Αγοράς την Κυριακή 3 Μαρτίου. 

Ευχαριστούμε την ξεναγό για την ουσιαστική και κατατοπιστική ξενάγηση.

Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να βρεθούμε και πάλι σε προσεχείς εκδηλώσεις, αρχής γενομένης από την επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά την Κυριακή 21 Απρίλη.


















ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΗ

 


Thursday, March 7, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Λ. ΑΜΑΛΙΑΣ 14

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια των ενεργειών που πραγματοποίησε ο σύλλογος των υπαλλήλων και η Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων (ΕΥΑΕ) σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στο κτήριο της ΚΥ επί της Λ. Αμαλίας 14, αποστέλλουμε για την ενημέρωσή σας το υπόμνημα που υπεβλήθη προς το γραφείο υπουργού με το οποίο βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία για το θέμα.



Wednesday, March 6, 2024

Συμμετοχή στην προκηρυγμένη Απεργία-Αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης - στοχοθεσίας

Συνάδελφοι,

Το ΔΣ του συλλόγου αποφάσισε την συμμετοχή στην προκηρυχθείσα από την ΑΔΕΔΥ απεργία – αποχή από την Στοχοθεσία/Αξιολόγηση. Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στην Απεργία-Αποχή και να καταθέσετε στη Δ/νση Διοικητικού - Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού με κοινοποίηση στο Σύλλογο  τις Δηλώσεις Αποχής από τις διαδικασίες αξιολόγησης-στοχοθεσίας, προκειμένου να εκφραστεί η άρνηση των εργαζομένων.
 
Η συμμετοχή στην απεργία - αποχή αναδεικνύει την πραγματική κατάσταση των υπηρεσιών μας, τις απαράδεκτες συνθήκες, την έλλειψη μέσων και εξοπλισμού, την τραγική υποστελέχωση και όλα όσα αποδεικνύουν ότι η αξιολόγηση έλειπε από αυτό το κράτος (!!!!), ότι η αξιολόγηση δεν έχει καμία σχέση με την απαίτησή μας για υπηρεσίες σύγχρονες και ποιοτικές, που θα καλύπτουν τις ανάγκες του λαού. 
Στην αρχική σελίδα, στο tab "Αίτηση Απεργίας από την Αξιολόγηση" θα βρείτε το σχέδιο δήλωσης αποχής από την «αξιολόγηση».





ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ- ΚΥΡΙΑΚΗ, 21/4/2024

 Αγαπητοί συνάδελφοι,

μετά την εξαιρετική ξενάγησή μας στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς, την προηγούμενη Κυριακή, ο Σύλλογος διοργανώνει ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά.




22 ΜΑΡΤΙΟΥ- ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ